Koulua on nyt käyty muutama päivä. Valtaosin kaikki on ollut yleistä lätinää siitä miten koulu toimii jne, mutta asiaan ollaan päästy jo mm. anatomian tunneilla. Vähän pelottaa tällä hetkellä tuo tietomäärä. Hoitovapaavuodet tuntuu tehneen mun aivoista pesusientä, eikä oikein mikään tunnu tarttuvan. Tahti on aika luja, tuntuu, että yhden lukiokurssin verran tietoa on mahdutettu pieneen pakettiin ja eihän siinä mitään jos olisi vielä kaikki mielessä lukioajoilta, mutta kun niistä on jo vähän aikaa... 

Meidän luokka on todella mukava, yhteisenki on löytynyt vauhdilla ja enää on vain todella harva naama joiden kanssa en olisi ajatuksia vaihtanut. Huomaahan sen, että kuulun luokalla siihen seniorikastiin, mutta mikäs siinä ihan kiva olla välillä se "vanha ja viisas" lol vaan sillekin.

Päiväkoti on lähtenyt käyntiin hyvin. Isompi ei ehkä haluaisi olla siellä koko ajan, mutta nyt hän on löytänyt omien sanojensa mukaan parhaan ystävän ja päiväkotiinkin meno sujuu kivuttomammin. Loppujen lopuksi kaikki on siis niin hyvin kuin kuvitella saattaa. Saa nähdä mitä mieltä olen ensimmäisen tentin jälkeen.